Publicado en General

Que es compleixi el teu desig ðŸ˜‰

En un estil bandlerià (parlo d’un desig, perquè tinguis clar quin és i el puguis complir), la postal d’aquest any va sobre trobar-nos, compartir tots junts, de manera que ens trobem i puguem gaudir de la companyia i de les atencions de les persones que ens estimem. A la postal no hi ha persones per què pots ser tu mateix o tu mateixa. No es tracta de menjar per menjar ni de regalar per regalar sinó d’obsequiar per percebre la reacció d’aquella persona… perquè és el millor present que ens podem fer a nosaltres mateixos. I els millors regals són els immaterials. Un somriure, una metàfora, agafar-se de les mans, cantar, xiuxiuejar a cau d’orella… Aquests són grans regals que porten les millors respostes: agraïments sincers que es tradueixen en somriures i mirades profundes…

Un desig. Tu decideixes quin. I a treballar!!

Bones festes i feliç 2019

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.