Publicado en General

El so en les pel·lícules

Una de les coses que més m’agraden i em motiven de les pel·lícules és el so. El so, particularment a mi, que soc una persona molt auditiva, em guia per on volen.

Una obra mestra en aquest aspecte és Joker. 1917 no l’he vista però després de la nominació a Millor so i aMillor Edició de So, i després d’escoltar algunes persones que han anat a veure-la… Calddrà anar a veure, doncs, 1917!
Diuen que és una meravella en la seva factura. Per definició, les pel·lícules bèl·liques no m’agraden per la seva temàtica, no m’agrada la violència. Com em va dir una vegada una psicòloga: «Vostè té molt poca tolerància a la violència». I és així, no en tinc gaire, de tolerància a la violència, perquè #ahimsa i el #respecte són el motiu de la meva vida.
Però entrar en una història, més enllà de la violència que hi pugui haver, en la vida d’éssers humans… si estic guiada per unes bones imatges, ben seqüenciades, treballades, volgudament distribuïdes d’una manera concreta, amb uns bons actorsi ben dirigits, una fotografia amb sentit utilitzant els recursos necessaris… i un so que em porti cap a on vol, com passa al Joker, aisss quines ganesss!! Caldrà anar a veure aquesta 1917 que ens hem perdut aquí al 2019!! VAMOSSS!! Ja hi tardo!!

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.

5 comentarios sobre “El so en les pel·lícules

 1. Hola Eva, em passa igual que a tu amb la violència, per això també he adoptat ahimsa com un dels meus principis.
  En tot cas la peli del Joker ho és molt de violenta; jo sóc un apassionat dels còmics de DC i no em va agradar veure el Joker descontrolat sense un Batman que el frenés, fa com una mena de neguit el desequilibri!
  Om Shanti!

  Le gusta a 1 persona

  1. Sí, sort que sabem que és ficció… I l’escena final col·loca tot al seu lloc… O no. Però la gràcia és que et vas deixant portar i fins i tot fa empatitzar amb idees i accions totalment contràries a les que normalment tens… Almenys en el meu cas

   Le gusta a 1 persona

   1. A mi el que m’esgarrifa més és saber que és una ficció treta de desequilibris i casos reals.
    No em va sorprendre gaire perquè ja coneixia el personatge dels còmics més foscos de Batman.
    Aprofito per felicitar-te per aquest bloc teu tan interessant!
    Una abraçada.

    Le gusta a 1 persona

   2. Moltes gràcies Joan Carles. No saps la il·lusió que em fa quan veig que hi poses un comentari o un «like». A mi també m’agrada molt el teu, i estic convençuda que podries escriure més coses, t’animo a fer-ho! Una abraçada.

    Le gusta a 1 persona

Los comentarios están cerrados.