Sobre Eva Donat

Vocació: més de 22 anys ajudant a millorar la vida de 16.000 dones.

Coach. Comunicòloga. Experta en habilitats de comunicació efectiva i respectuosa. Professora de ioga. Didacta i Trainer amb PNL avalada. Experta en alletament matern.

Periodista col·legiada (núm. col. 10048) del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Llicenciada en comunicació audiovisual, UAB, 2001.

Sòcia didacta de PNL avalada per l’Associació Espanyola de Programació Neurolingüística. Trainer amb PNL. Master Practitioner amb PNL. Master de Coaching amb PNL. Membre de l’Associació Espanyola de PNL (número de registre LOAR/0843)-

Facilitadora oficial de TRE®: Perfil de facilitadora de TRE Eva Donat

Professora de ioga (E-500RYT + YACEP) registrada per la Yoga Alliance (Registry ID: 221581). Perfil de professora Eva Donat

Experta en eines de meditació per a gestió de les emocions i consciència plena. Imparteix sessions, cursos i tallers sobre la filosofia del ioga, meditació, Yoga Nidra, mindfulness i consciència plena.

Mestra de Reiki Usui tradicional, Reiki tibetà, Karuna Reiki i Bio Reiki, escola de JM. Jiménez Solana, 2003, 2004 i 2005.

Experta en alletament matern; Monitora de La Leche League International des de 1999.

Eva Donat y La Leche League Int. Eva Donat lleva 22 años como monitora en La Leche League International, desde Catalunya en La Lliga de la Llet de Catalunya. Su experiencia como monitora voluntaria, apoyando a más de 16.000 madres a día de hoy, formada por parte de La Leche League Int. la llevó a desarrollar la empatía y el deseo de ayudar al empoderamiento de las mujeres a partir de la confianza en sí mismas y en su cuerpo, en las diferentes etapas de la vida. La lactancia materna es una buena manera de conectar con la sabiduría femenina ancestral.