Publicado en General

La distracció

La distracció és humana. Ens podem sentir presos per la distracció en qualsevol cosa, en qualsevol moment. Segurament hauràs experimentat que la distracció depèn en gran mesura de l’interès per aquella cosa a la qual hem de prestar atenció.

Si aquella cosa no és prou interessant, la nostra atenció se n’anirà a qualsevol altra cosa.

També podem dir que el cervell és capaç de sostenir l’atenció durant uns determinats períodes de temps amb unes determinades activitats.

Però si estem molt motivats, aquella atenció es multiplicarà. Amb la pràctica de l’atenció plena i de la meditació, ajudem a enfortir l’hàbit de concentrar-nos i aprendre a dir que no a aquelles papallones que ens distreuen i poder tornar a l’atenció aquelles coses que realment sabem que ens interessen.

L’atenció és com un múscul: es treballa.

Vols practicar?

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.