Publicado en General

La creativitat és l’estat natural

La creativitat és l’estat natural de l’ésser humà. Els bebès i criatures petites tenen naturalesa creativa. A poc a poc anem retraient aquesta creativitat a base d’assumir crítiques de part de totes aquelles persones que, sovint amb bona voluntat, ens diuen allò que no els agrada o que creuen que poden dificultar-nos la vida. Però cal recordar que aquelles crítiques es van fer des del seu punt ds vista, no del nostre. Si, per exemple, no ens agrada que ens diguin el que hem de votar, per què hem d’assumir els criteris d’altres pel que fa a les nostres creacions? Tot@s som creatius i creatives. Només cal tornar ser nosaltres mateix@s.

Saps que pots recuperar la creativitat? En parlem?

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.