Avui, dones i ciència

Avui és el dia internacional de les dones i les nenes en la ciència. Per homenatjar totes les dones que es dediquen a la investigació o a les seves aplicacions, vull ajudar a la difusió del darrer Dones Dossier que vam elaborar des de l’ADPC, un número íntegrament dedicat a les dones i la ciència.

És un dossier que va coordinar escropolosament Laia Serra, i no té desperdici. Pel que fa a les meves aportacions, podreu llegir el perfil que vaig fer de Mara Dierssen (p.50), i també un reportatge sobre si la ciència és cosa de dones (p.36). Vull donar les gràcies infinites a Ana M. González Ramos pel seu suport incondicional i per la seva paciència.

Bona lectura!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s