Publicado en General

Compte amb el que ensenyem al@s fill@s

Ho farem malament!! Sí, i tant! Ho farem molt malament, però també hi haurà coses que farem bé. Si més no, tenim l’opció de preguntar-nos si allò que fem és el que realment volem fer, si allò que diem és el que realment volem que creguin els nostres fills i filles. Quan diem: «Tens les mans de mantega», realment és això el que volem dir? O potser el que realment volem dir és: «Si agafes amb més força el got se’t mantindrà a la mà i podràs fer amb ell el que vulguis»…

Compte amb el que ensenyem al la canalla perquè això és el que aprenen, i com s’aprenen a veure a si mateix@s

Compte amb les sorpreses!! No aprenem sobre com som a partir de les nostres apreciacions personals, sinó que som el mirall que els adults de la nostra infància ens han anat transmetent. I més endavant, som la confirmació d’aquelles afirmacions.

Sigues aquella persona que realment vols ser. Aquella que tu ets en realitat.

En parlem?

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.