Publicado en General

El pitjor menyspreu…

és no fer reconeixement.

“El pitjor menyspreu és no fer reconeixement” Aquesta frase me la repetia la meva àvia Luci moltes vegades quan jo li explicava coses que em passaven i em feien ràbia. Ella em deia que jo ignorés les persones que m’havien fet mal i a mi això em costava com a nena petita. Però ella tenia raó : la ignorància arriba molt més a dintre que no pas les paraules lletges perquè les paraules lletges fan mal a qui les diu. La ignorància és una agulla que es clava directament en el cor. Si vols practicar ahimsa, la no violència, el respecte, no ignoris.
Intenta comunicar allò que vols dir més que no pas amagar-ho o no dir-ho perquè encara dol més.
Parla-ho tot. Expressa-ho tot. En sortireu guanyant.

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s