Publicado en General

La música sana el alma / La música sana l’ànima

La música ens pot ajudar per canviar d’estat d’ànim, la podem produir cantant, tocant, picant de mans, de peus, la podem compartir, podem sumar-nos-hi, la podem escoltar, la podem sentir, fins i tot olorar. Ens pot portar records, i tambe crear-ne de nous. És una llengua comuna a tots els éssers humans, sense necessitat d’entendre idiomes, els animals també l’entenen… La meva filla l’altre dia em va dir: la música, mama, una cosa tan especial que fem els humans… És increïble. No te l’acabes. Serveix per a tot.

Fes-la servir. És teva. És la teva amiga. Bon dia!

//

La música nos puede ayudar a cambiar de estado de ánimo, la podemos producir cantando, tocando, dando palmadas, de pies, la podemos compartir, podemos sumar a ellos, la podemos escuchar, la podemos sentir, incluso oler. Nos puede llevar recuerdos, y también crear otros nuevos. Es una lengua común a todos los seres humanos, sin necesidad de entender idiomas, los animales también lo entienden ... Mi hija el otro día me dijo: la música, mama, algo tan especial que hacemos los humanos ... Es increíble. No te lo acabas. Sirve para todo.

Úsala. Es tu. Es tu amiga. Buenos días!


#musica #music
#coaching
#bondia #buenosdias #goodmorning #gutenmorgen #egunon #bomdia #bonjour #aporeldia #NewBeginnings

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.