Publicado en General

El poder de (con)centrar-se

Quan centres la mirada en allò que és important, prens decisions molt poderoses. (1).pngPoder centrar-se en un àmbit és poderós. La dispersió és enemiga de l’eficiència, de l’eficàcia, de poder anar cap als nostres objectius. Meditar ajuda a superar obstacles del propi ésser, ens ajuda a dir que no a múltiples pensaments que ens venen al cap quan «no toca», i ens fa treballar el múscul del «dir que no» i centrar-nos en allò en el qual hem decidit centrar-nos per meditar. La meditació ens ajuda a aplicar la consciència plena a tots els àmbits de la vida.

El Coaching amb Programació Neurolingüística ens pot ajudar a decidir què volem fer, establir els objectius, centrar-nos en ells i establir el pla de treball per poder posar «un camí cap als somnis» i dirgir-nos cap a ells. En parlem?

Eva Donat

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.