Publicado en General

Fake it till you become it (o fes com si… fins que siguis així)

Eva Donat

Amy Curry, psicòloga social de Harvard ens explica com no només el cos rep ordres del cervell sinó que el cervell també rep ordres del cos. Quan actuem de manera com si nosaltres fóssim ja alguna cosa (per exemple extrovertits), amb la pràctica aquest comportament es converteix en la nostra manera de pensar i de ser.

Aconseguir mantenir-se en un estat de recursos és una de les estratègies de la Programació Neurolingüística, per a la qual hi ha moltes eines, per arribar a l’excel·lència.

El ioga, la meditació i el mindfulness també són treballs del cos (i per tant també de la ment) que contribueixen a un comportament més respectuós no només amb el propi cos sinó amb tot el nostre entorn.

En parlem?

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.