Publicado en General

Per què avui en dia encara és important alletar?

nursing-2186615_1920
Font: Pixabay

Dijous 10 de gener de 2019, iniciarem l’any amb una xerrada sobre els beneficis de l’alletament matern, fins a quina edat, de quina manera, la lactància mixta, la qualitat de la llet, la seva adaptació, etc. Farem un petit taller sobre extracció manual.

 
Parlarem de tots els temes d’alletament que us interessin, sigui quin sigui el títol de la xerrada del dia. A cada reunió tractem un tema concret i també resolem els dubtes i preguntes de les mares assistents, estiguin o no relacionats amb el tema central de la trobada. L’entrada és lliure.
 
La Lliga de la Llet és una associació que afavoreix i fomenta una bona relació mare – nadó per mitjà de l’alletament matern. Així, dona suport, informa i ajuda les mares que desitgen alletar els seus fills. Les monitores de La Lliga de la Llet són mares voluntàries amb experiència i formació en alletament matern, que atenen el telèfon en la mesura que ho permet el seu horari familiar i laboral.
 
Ens reunim el primer dijous de mes (si no s’indica el contrari) de 18.30h a 20.00h al Vil·la Urània, Via Augusta 102 (també entrada per c/Saragossa 29).
Més informació: Eva Donat 655758005

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.