Publicado en General

Alguns consells per Sant Valentí

(repost del publicat el 13 de febrer de 2015 a evadonat.blogspot.com)

No s’hi val a dir «Jo, és que sóc més de Sant Jordi», i passar de tot. A moltes dones ens agrada celebrar-ho tot. Tot. No li diguis que com que ets més de Sant Jordi no cal ni trobar-se aquell dia, o fer veure que no existeix. Vivim en una societat en què tot compta, perquè vivim crivellats d’informacions. Cert, ens criden a consumir, massa potser. Però hi som, cada dia, rebent tot això. Ho percebem tot, i fa dies que tot són cors, regalets, cupidos ridículs… sí, són ridículs, però hi són. I n’hi ha molts.
No cal fer grans regals, ni fer un sopar amb espelmes en un gran restaurant, només una flor. Un dir: «Ja saps, que jo sóc més de Sant Jordi, però et regalo aquesta flor, i ho faig ara, a primera hora del matí». I encara millor si és la seva flor preferida. I un petó. I una abraçada. I un mirar-se als ulls dient que sí, que compartiu allò que se’n diu complicitat, amor. I desig, per què no.
Que tu continues pensant «a mi no em diu res Sant Valentí»? Millor. Llavors, la flor molt més sovint. Però el dia 14, també. Perquè a moltes dones ens agrada molt, això.
Tampoc s’hi val fer el mateix per l’aniversari, per l’aniversari de la parella, o per Sant Jordi, dient que són «diades consumistes per fer gastar diners», o «l’aniversari és un dia més»… Moltes dones volem complicitat, amor, detalls… No regals cars, però sí alguna cosa que ens digui que us importem. Sovint si pot ser. I si no és sovint, com a mínim, per Sant Valentí, sí. I per Sant Jordi, també. I per l’aniversari, també…

I encoratjo a fer el mateix en l’altre sentit. Bon Sant Valentí

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.