Publicado en General

La meva veïna / Mi vecina

Aquests dies de confinament podem observar la realitat des de diferents punts de vista i això ens permet de vegades descobrir l’amor incondicional en llocs on no ens ho podríem imaginar. Aquest és un petit relat de 3 minuts Espero que t’agradi.

Estos días de confinamiento podemos observar la realidad desde diferentes puntos de vista y esto nos permite a veces descubrir el amor incondicional en lugares donde no nos lo podríamos imaginar. Este es un pequeño relato de 3 minutos; espero que te guste.

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.

2 comentarios sobre “La meva veïna / Mi vecina

  1. Que bonic. Jo vaig conèixer una veïna mai vista en 5 anys que fa que visc aqui. Es diu Vida Bella, ho juro! dona d’un reconegut arquer, la del costat continua essent tant impresentable com sempre, Que estrany que ho hagis penjat a lindekin… Jo no hi entro quasi mai . Petons Eva.

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.