Publicado en Communication, General, MEDITACIÓN, mindfulness, NLP, pensamiento positivo, pnl, Positive thinking

La autoestima…

L’autoestima i l’ego solen ser inversament proporcionals.

L’ego desmesurat sol anar acompanyat de demostracions sovint innecessàries, de crits, d’autoafirmacions que, quan tens clar que formes part d’un tot i que tot és a dins teu, no cal competir ni fer demostracions a ningú.

Quan descobreixes que ets una persona meravellosa pel simple fet d’existir, tot canvia. Si poses la consciència en que ets una meravella: tens sang que circula, un cor que batega perfectament segons com hagi de fer arribar sang als nostres músculs, ossos, cervell… Un cervell meravellós que posa tot en funcionament, unes parpelles que t’ajuden a descansar i a lubricar els ulls, uns ulls que s’adapten a la llum i enfoquen perquè puguis fer-te una idea del que hi ha al teu voltant, una pell sensible que et fa sentir sensacions… i no acabaríem!!

I com diu Thich Nhat Hanh a Estás aquí: «Lo que estás buscando ya se encuentra en tu interior. Y por más que te sientas inferior y creas que en ti no hay más que sufrimiento, eso es falso. Debes ir más allá del pensamiento de que «yo no soy nada, sólo estoy hecho de sufrimiento y necesito a alguien qu epueda salvarme». Debes ir más allá de ese pensamiento porque en ti se encuentra ya todo lo que estás buscando. No trates de convertirte en otra cosa».

No voler ser diferents de com som. No hi ha ningú igual que tu en aquest món, per molt que creguis que ets «del montón». Seguint la cita de Thich Nhat Hahn: La flor no trata de convertirse en sol, porque ya es sol, y tampoco trata de convertirse en tulipán, porque ya posee, en sí, las cualidades del tulipán».

Quan deixem de voler ser el que no som, simplement SOM.

 

 

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.