Publicado en General

Els canvis…

Avui he tingut l’oportunitat la tornar a trobar la persona que em va acompanyar a fer el meu primer 10.000 en 40 minuts, ja fa molts anys. Em va portar com un rellotge cada 1.000. Per a ell, només era un entrenament i per a mi era la marca de l’any i sempre li vaig agrair tot el que vaig aprendre d’ell: la constància, la regularitat, la seriositat, la professionalitat… Avui, aquesta persona a ha aconseguit fer 5 km en 30 minuts. Ha estat trasplantada del cor. Ha viscut molts trasbalsos. Físics i psíquics. De cara al transplantament (entre l’estabilització de la darrera recaiguda, l’espera del nou cor, el transplantament i la recuperació) va estar 50 dies a l’Uci, cosa que ha fet indefectiblement que hagi meditat en soledat durant la major part dels dies. Ara és una altra persona. Els seus ulls miraven amb una profunditat diferent. Aquella mirada m’ha commogut i se m’han saltat les llàgrimes de l’emoció. .
.
#mindfulness #meditacio #meditation #canvisprofunds #deepchanges #heart #cor #aprenentatges #Barcelona @clublasansi @lasansibellaterra @domingo_catalan

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.