Publicado en General

Després d’aquesta vida

(Repost 28 de desembre 2015, que subscric totalment a dia d’avui)

Heu estat mai a Salardú (Vall d’Aran)?
La Vall d´Aran és un dels llocs més bonics que he vist mai. Salardú no és el poble més bonic que he vist mai, però en canvi sí que hi he vist un dels cementiris més bonics del món. Si n´hi ha d´iguals, segur que no més meravellosos i encisadors. Darrere la seva església hi ha el cementiri, que al contrari dels que veiem en moltes pel.lícules, no és trist, ni fa por.
Allà hi enterren la gent a sota terra… i de cada tomba en surten moltes plantes i flors.
Vull que m´enterrin com als morts de Salardú, a terra, perquè després d´aquesta vida continui vivint en les plantes, en els cucs que després es menjaran els ocells, voli pels aires i sigui viva, en milers de partícules que ara existeixen unides i que viuran desperdigades per tot el món. Què és l´esperit sant, si no és això?
Sisplau, no en un nínxol, i que no em cremin! I si m´han de cremar, que com a mínim sigui en un forn on hi coguin fang per fer olles!

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.