Publicado en Ioga, MEDITACIÓN, mindfulness, NLP, pensamiento positivo, pnl, Positive thinking, Yoga

Aprendre tècniques antiestrès per a la vida diària

Una de les coses fonamentals és tenir eines a la butxaca, que ens facilitin la vida. D’estrès, avui en dia, pràcticament tothom en tenim. Descobrir quan estem en situació d’estrès és molt útil de cara a poder aplicar tècniques ràpides i efectives contra l’estrès.

En la sessió que farem dimarts que ve, exposarem diverses tècniques que baixen els nivells d’estrès i parlarem de com incorporar algunes altres rutines a la nostra vida diària per poder baixar els nivells d’estrès i d’ansietat (com ho demostra, entre molts altres, aquest estudi), i poder detectar quan el nostre cos ens envia senyals d’alerta, que sovim no escoltem.

Vols venir? Dimarts a les 18h, Gala Placídia.

Si t’estimes més aprendre per tu mateix/a les tècniques, podem parlar-ne.

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.