Publicado en Communication, Comunicación, General, MEDITACIÓN, pensamiento positivo, Positive thinking

Incertesa és sinònim de felicitat

Uncertainty equals happiness.png

James Altucher, una de les persones més influents dels Estats Units diu que el que distingeix les persones exitoses de que estan aprenent és que se senten còmodes amb la incertesa.

I és que, de fet, no hi ha res segur. Perquè a la nostra vida, totes les cadires són de lloguer, per molt que vulguem  seure-hi i quedar-nos-hi.

La inseguretat és una peça clau i recorrent en la nostra vida, mai sabem què passarà. Quan al gran psiquiatra i hipnoterapeuta Milton Erickson li preguntaven si sabia què passaria més endavant, ell contestava: «No ho sé, però tinc molta curiositat per esbrinar-ho». I és que la curiositat és un gran motor. Si sabéssim què passarà s’acabaria la màgia.

La inseguretat és un fet. I cal aprendre a conviure amb aquesta incertesa  Sentir inseguretat en les relacions, és normal, el que ens dona tranquil·litat és saber que fem tot el possible. Fer el possible és l’únic que sabem que és correcte, i fer-ho ens apodera i ens dona confiança en noswaltres mateix@s.

El mateix passa amb les finances. No estem segur@s pel que fa als diners, ara precisament estem vivint moments de canvis, els bancs se senten amenaçats amb les criptomonedes…

Tampoc podem estar segur@s que estem emprenent el millor camí (carrera, matrimoni, feina…)… Simplement hem de tenir la seguretat que és el millor camí que creiem que podem agafar… no el millor. Ningú no ens pot assegurar quin és el millor camí.

Sobre la salut… el mateix. Només podem tenir cura del nostre cos pensant que és el mllor que podem fer. Sempre hi ha qui s’ha cuidat molt i té malalties, però està clar que si juguem molts números a la loteria: fumem, bevem, no ens movem i mengem massa, tenim més números comprats a la loteria de les malalties que no pas si tenim cura del nostre cos. Podem fer cada dia alguna cosa per millorar la nostra salut, sense aferrar-nos als resultats. Sabent que fem el millor que podem fer.

Mai no tindrem la certesa de res, o sigui que millor treballar per facilitar que les llavors, que plantem, fructifiquin, si és que ha de ser així.

Parlem?

 

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.