Publicado en asertividad, assertivity, Communication, Comunicación, General, mindfulness, NLP, pensamiento positivo, pnl, Women, Yoga

Sigues com una ràdio emissora d’energia positiva

En el post anterior parlàvem que els pensaments són com missatges sense fils, i avui l’article va una mica més enllà. Avui parlem de la manera com estenem els pensaments, de manera «màgica», sense fils, aparentment sense res, però avui parlem, com en diem en PNL, dels àtoms de l’experiència.

El nostre subconscient, per exemple, pot processar fins a 60 mil paraules per minut (font Ramon Campayo), cosa que la nostra ment conscient no pot fer. El subconscient és la ment interna, aquella que està relacionada amb els nostres sentiments i emocions. A través del subconscient processem molts més elements amb els quals la ment conscient treballa però que no coneix. D’alguna manera, la ment conscient treballa només amb unes quantes eines que considera útils. Però n’hi ha moltes més. Quan diem, sense saber per què: «aquella persona em cau bé», o «aquella persona, uf, fatal»… poden haver-hi molts aspectes que el subconscient associa amb records negatius o experiències positives.

Quan ens endinsem en els sentiments, les emocions, les portem cap a fora i les entenem, tot és més senzill. Quan una persona està en pau amb si mateixa expressa, com diu Paramahansa Yogananda, expressa i transmet allò que sembla il·lògic de manera conscient: per què un cor entristit és capaç d’alegrar-se estant en contacte amb una persona positiva? Perquè li transmet coses que el seu subconscient pot captar: aquells àtoms de l’experiència que representa l’alegria: un ampli somriure, que ensenya les dents obertament, acompanyat d’una mirada alegre, en la qual els ulls es tanquen cap als costat formant arruguetes als seus costats, i sovint una dilatació de les pupiles que conscientment no veiem, i un contacte visual (de mirada a mirada) obert i transparent… Això transmet i contagia l’estat d’ànim a través de les neurones mirall i a través d’altres aspectes energètics més subtils.

I què fa que estiguem en disposició positiva per poder emetre i ser una «ràdio d’emissions positives»? La pau d’esperit, el somriure de l’ànima, com diu Paramahansa Yogananda. Si expressem des de dins, transmetem

Quan tu canvies, canvia tot el teu entorn.

Vols que ho treballem? En parlem?

Autor:

Estudiante de la vida. Apoyo a las mujeres. Yoga. Meditación. PNL. Familia.